Forma Magazines Oy

Ruotsalainen Forma Publishing Group Ab on toiminut vuodesta 1983 ja kustantaa aikakauslehtiä, kirjoja, verkkojulkaisuja ja televisiotuotantoja. Se on Ruotsin suurin kirjojen ja aikakauslehtien julkaisija. Yhtiön omistaa Hakon Invest Ab -niminen pörssiyhtiö ja sillä on Suomessa tytäryhtiö Forma Publishing Group Oy, joka keskittyy lähinnä aikakauslehtien kustantamiseen. Suomen ja ruotsin lisäksi Forma Publishing Group julkaisee useita lehtiä myös Virossa ja sillä on siellä myös toimipiste. Yhtiön vuositulos on noin 900 miljoonaa kruunua ja se työllistää yhteensä noin 400 henkilöä, joista 320 ruotsissa.

Lehdet Suomessa
Suomessa Forma Publishing Group Oy aloitti toimintansa vuonna 1983 Kustannus Oy Forma nimellä. Vuonna 1986 ruotsalainen kustannusyhtiö ICA Förlaget osti yhtiön koko osakekannan ja kymmenen vuotta myöhemmin koko konsernin nimi muutettiin kasvua tavoitellen Forma Publishing Groupiksi. Myös yhtiön ulkoasu ja logo vaihdettiin. Nyt kasvua haetaan etenkin ammatti- ja asiakaslehtien julkaisijana. Vuosien varrella Forma on profiloitunut Suomessa aikakauslehtiä ja asiakaslehtiä julkaisevaksi kustantamoksi. Suomessa julkaistujen lehtien valikoima onkin kasvanut yhtiön alkuajoista ja nykyään se julkaisee Kotivinkin lisäksi muodin ja tyylin erikoislehti Trendiä, aktiivisille perheille ja omakotitaloasujille suunnattua Talo&Koti-lehteä sekä joukkoa Kotivinkin erikoisnumeroita: Kotivinkin Joulu, Jouluherkut, 101 ideaa ja Nikkaroi. Yhtiön julkaisemista lehdistä arjen lifestyleä edustava Kotivinkki on ehdottomasti suurin: sillä on yli 400 000 lukijaa, mikä tekee siitä yhden Suomen suurimmista naistenlehdistä. Yleisesti yhtiön julkaisemat lehdet on suunnattu aktiivisille lapsiperheille, jotka eivät pelkää kokeilla uutta ja kaipaavat elämäänsä uusia kokemuksia ja vinkkejä arjen helpottamiseksi ja piristämiseksi. Yhtiö ylläpitää myös julkaisemiensa lehtien verkkosivuja ja sähköisiä palveluita. Yhtiön ylläpitämillä verkkosivuilla käy viikoittain tuhansia lukijoita.

Tarjoukset

© 2017 Alelehti.fi — Alelehti.fi listaa parhaat lehtitarjoukset, tilaajalahjat ja lehtien lahjatilaukset. Tarkistathan aina lehtien ajantasaiset tarjoukset lehtien omilta sivuilta, Alelehti.fi ei vastaa tietojen oikeellisuudesta. Lehdet ja lehtitiedot suuntaa-antavia, Alelehti.fi ei vastaa väärien tietojen aiheuttamista kuluista tai haitoista.