Bonnier Publications Oy

Bonnier Publications on ruotsalaisen Bonnier AB -mediakonsernin omistama kustannustalo. Sanomalehti-, kustannus-, radio- ja televisioaloilla toimiva yhtiö aloitti toimintansa pienenä kirjakauppana ja kirjakustantamona, mutta on vuosien varrella kasvanut pohjoismaiden toiseksi suurimmaksi viestintäyhtiöksi. Yhtiön perusti vuonna 1804 Gerhard Bonnier, ja yhtiö on edelleen suvun omistuksessa. Nykyinen toimitusjohtaja Jonas Bonnier johtaa yhtiötä jo kuudennessa sukupolvessa. Konserniin kuuluu yli 170 yritystä ja sen palkkalistoilla on 11 000 ihmistä 16 eri maassa. Koko konsernin aikakauslehtiryhmä julkaisee noin 150 nimikettä ympäri maailman, joista noin 10 ilmestyy Suomessa.

Bonnier Suomessa
Bonnier Publications on Pohjois-Euroopan suurimpia aikakauslehtikustantajia, joka julkaisee lukuisia laadukkaita samansisältöisiä lehtiä eri maissa. Tunnetuin esimerkki lienee Tieteen Kuvalehti, joka ilmestyy 15 eri maassa. Bonnier Publications Oy:n emoyhtiöllä on pääkonttori Tanskassa ja tytäryhtiöitä Suomen lisäksi Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Venäjällä. Suomessa yhtiö julkaisee lukuisia aikakauslehtiä kuten Evita, Olivia, Divaani, Digikuva, Tieteen Kuvalehti, National Geographic Suomi ja Tee Itse. Yhtiön Suomen haaran liikevaihto vuonna 2009 oli 25,4 miljoonaa euroa (koko yhtiön liikevaihto: 221 miljoonaa euroa), josta suurin osa tuli lehtien tilauksista ja erilaisten DVD-tuotteiden myynnistä. Työntekijöitä Bonnier Publicationsilla on yli 800, joista noin 60 työskentelee Suomessa. Bonnierin vahvuutena on tuotteiden huolellinen konseptointi, laatu ja lukijoiden tuntemus. Yhtiö on onnistunut lanseeraamaan Suomen tiukoille lehtimarkkinoille useita uusia lehtiä, joille ei pitänyt olla tilaa markkinoilla, luomalla kokonaan uudet markkinat entisten rinnalle. Olivia, Divaani ja Evita ovat kuitenkin löytäneet itselleen lukijakunnan vaikuttamalla suoraan lukijoiden asenteisiin ja kulutustottumuksiin. Bonnierin tavoitteena onkin jatkaa toimintaansa media-alan muutosten moottorina Suomessa, joka paitsi luo uutta niin myös kannattelee ja kehittää vanhaa. Tähän pyritään kuuntelemalla lukijoita ja hyödyntämällä ajan ilmiöitä.

Tarjoukset

© 2017 Alelehti.fi — Alelehti.fi listaa parhaat lehtitarjoukset, tilaajalahjat ja lehtien lahjatilaukset. Tarkistathan aina lehtien ajantasaiset tarjoukset lehtien omilta sivuilta, Alelehti.fi ei vastaa tietojen oikeellisuudesta. Lehdet ja lehtitiedot suuntaa-antavia, Alelehti.fi ei vastaa väärien tietojen aiheuttamista kuluista tai haitoista.