Almamedia

Almamedia on monipuolisesti lehtialalla liiketoimintaa harjoittava mediayhtiö. Sen toiminta-alueeseen kuuluu useita suosittuja sanomalehtiä sekä Internet-sivustoja. Myös Almamedian työllistävä vaikutus on suuri, sillä sen palveluksessa työskentelee noin 2800 ammattilaista, jotka takaavat laatulehtien synnyn säännöllisesti kaikkien lukijoiden iloksi.

Almamedia toimii niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Suomessa toimipisteitä on vähän joka puolella, ja siksi Almamedian lehdistä pienimmätkin pääsevät hyvin jakoon. Almamedia on voimakkaasti kehittyvä yhtiö, jonka strategiana on jatkossa suunnata toimintaa yhä enemmän digitaalisiin tietoverkkoihin.

Almamedian lehtiä

Almamedialla on kolme liiketoiminta-aluetta, jotka ovat sanomalehdet, Kauppalehtiryhmä ja Markkinapaikat. Sanomalehtien mittavaan perheeseen kuuluu erityisesti iltapäivälehti Iltalehti sekä neljä isompaa maakuntalehteä. Näiden lisäksi Almamedian kustantamiin lehtiin kuuluvat lisäksi 28 erilaista paikallis- ja kaupunkilehteä. Kauppalehtiryhmä tuottaa taloudellisiin asioihin erikoistuneita lehtiä ja onkin saavuttanut johtavan aseman talousmedioiden joukossa.

Maakuntalehdet

Almamedian lehdet ovat suosittuja. Neljästä maakuntalehdestä, ja niiden levikkimyynnistä reippaasti yli 90 % perustuu tilauksiin, joten lehden tilaaminen kotiin pitää yhä pintansa. Nämä neljä Almamedian maakuntalehteä ovat Aamulehti, Satakunnan Kansa, Pohjois-Suomen Media ja Suomen Paikallissanomat.

Aamulehti on Suomen toisiksi suurin joka päivä ilmestyvistä lehdistä ja sen levikki on yli 130 000 kappaletta joka päivä. Satakunnan kansa on niin ikään joka päivä ilmestyvä lehti, mutta koska sitä tilataan lähinnä vain Satakunnan alueella, jää sen levikki reiluun 50 000 kappaleeseen.

Iltalehti

Suomen kolmanneksi luetuin lehti, Iltalehti, kuuluu sekin siis Almamedian lehtivalikoimaan. Iltalehden aiheet ovat vaihtelevia ja lukijat osaavat odottaa laadukkaasti kirjoitettuja juttuja kuusi kertaa viikossa.

Kauppalehti

Kauppalehti on Suomen suurin taloussanomalehti, joka uutisoi, kommentoi ja analysoi erilaisia talouden tapahtumia. Sen levikki on reilut 70 000 kappaletta jokaista numeroa kohti.

Tarjoukset

© 2017 Alelehti.fi — Alelehti.fi listaa parhaat lehtitarjoukset, tilaajalahjat ja lehtien lahjatilaukset. Tarkistathan aina lehtien ajantasaiset tarjoukset lehtien omilta sivuilta, Alelehti.fi ei vastaa tietojen oikeellisuudesta. Lehdet ja lehtitiedot suuntaa-antavia, Alelehti.fi ei vastaa väärien tietojen aiheuttamista kuluista tai haitoista.