Aller Media Oy

Aller Media Oy (entinen Aller Julkaisut Oy).

Aller Julkaisut Oy Carl Allers Etablissement As on vuonna 1873 perustettu tanskalainen kustannusyhtiö, joka toimii nykyään kaikissa pohjoismaissa. Yhtiö on edelleen Allerin perheen omistuksessa ja sen johdossa ovat perustajien Laura ja Carl Allerin jälkeläiset viidennessä polvessa. Aller on lanseerannut toimintansa aikana monia uraauurtavia lehtikonsepteja, joista iso osa on jäänyt elämään ja ilmestyy vielä tänäkin päivänä eri Pohjoismaissa. Yhtiö on myös ostanut lukuisia lehtiä ja kustantamoita mukaan lukien monia yhtiön omia kilpailijoita. Yhtiön kustantamien lehtien levikki on yli viisi miljoonaa ja niillä on pohjoismaissa yli 16 miljoonaa lukijaa joka viikko.

Aller Suomessa
Suomessa Aller aloitti toimintansa vuonna 1992 ja keskittyi julkaisemaan lähinnä viihde- ja tv-lehtiä. Yhtiön ensimmäinen lehti oli tanskalaisen Se og Hør -lehden suomalainen vastine; 7 päivää. Vuosien varrella lehtivalikoima laajentui uusien lehtien perustamisen ja vanhojen ostojen myötä samalla kun yhtiön markkina-asema vahvistui ja liikevaihto kasvoi. Vuonna 2004 Aller Media osti Fitness-lehden, josta tuli sittemmin FIT, ja vuonna 2008 yhtiö alkoi kustantaa suomenkielistä Elleä– Vuonna 1997 Aller Media perusti oman kansainvälisen kuvatoimiston, All Over Pressin, joka palvelee lehtitaloja, kirjankustantajia, mainostoimistoja, matkatoimistoja ja mediataloja. Aller Media Oy:n liikevaihto vuonna 2008 oli 51.1 M€ ja se työllisti lähes 300 henkilöä.

Lehdet
Aller Media Oy julkaisee Suomessa viikkolehtiä, kuukausilehtiä ja erilaisia verkkojulkaisuja. Viikkolehdistä kustantamon valikoimiin kuuluvat 7 päivää, joka on Pohjoismaiden suurin viikkolehti, ja Katso. Kuukausilehdistä kustantamo julkaisee muun muassa Elleä, Fit-lehteä ja Miss Mixiä. Verkkojulkaisuista Aller omistaa julkaisemiensa lehtien sähköisten versioiden lisäksi puolet Suomen suurimmasta sosiaalisesta mediasta Suomi24.fi-sivustosta ja ylläpitää tv-viihteelle omistettua Telvis.fi -sivustoa. Yhtiön lehtien yhteenlaskettu levikki on lähes 400 000 vuosikertaa.

Tarjoukset

© 2017 Alelehti.fi — Alelehti.fi listaa parhaat lehtitarjoukset, tilaajalahjat ja lehtien lahjatilaukset. Tarkistathan aina lehtien ajantasaiset tarjoukset lehtien omilta sivuilta, Alelehti.fi ei vastaa tietojen oikeellisuudesta. Lehdet ja lehtitiedot suuntaa-antavia, Alelehti.fi ei vastaa väärien tietojen aiheuttamista kuluista tai haitoista.