A-Lehdet Oy

A-lehdet on mediakonserni, johon kuuluvat A-lehdet Oy:n lisäksi Markkinointiviestintä Dialogi ja Image Kustannus Oy. Konsernin emoyhtiön A-lehdet Oy:n perustivat vuonna 1933 Aune ja Yrjö Lyytikäinen laman kourissa taistelevien työläisten tueksi perustetun Apu-lehden kustantamista varten. Yhtiö on edelleen suvun omistuksessa ja sitä johtaa nyt jo perheen kolmas sukupolvi. Nykyään A-lehdet Oy on Suomen kolmanneksi suurin aikakauslehtikustantamo, jonka lehdillä on miljoonia lukijoita. Konsernin liikevaihto vuonna 2010 oli 91,2 miljoonaa euroa ja se työllisti yli 400 henkilöä.

Lehdet
A-Lehdet Oy julkaisee yhteensä 16 aikakauslehteä mukaan lukien Apu, Eeva, Kauneus ja Terveys, Soundi, Tuulilasi ja Voi Hyvin. Kaikille lehdille yhteistä on pyrkimys aitouteen ja korkeaan laatuun perheyrityksen hengessä. Yhtiön lehdissä on lukijoita koskettavia ihmisläheisiä ja elämänmakuisia juttuja, jotka ovat tiukasti kiinni nykypäivässä ja tavallisten ihmisten arjessa ja unelmissa. Yhtiön lehdet on suunnattu kattavasti eri kohderyhmille iän, elämäntilanteen ja harrastusten perusteella. Konsernin muista yhtiöistä Markkinointiviestintä Dialogi on markkinajohtaja sidosryhmälehtien julkaisijana. Yhtiö julkaisee noin 30 asiakaslehteä, joista tunnetuin on Pirkka. Konsernin kolmas jäsen Image Kustannus Oy julkaisee kolmea aikakauslehteä, Imagea, Matkailulehti Mondoa ja Viini-lehteä. Lisäksi yhtiö julkaisee Mondon matkaoppaita eri puolille maailmaa. Image Kustannuksen lehdet keskittyvät ajankohtaisiin ihmisiin, ilmiöihin, matkailuun ja viinikulttuuriin. Ne suhtautuvat maailmaan uteliaasti eivätkä epäröi rikkoa perinteitä ja luoda uutta. Viime vuosina A-lehdet on panostanut myös verkkojulkaisuihin, joissa lukijoille annetaan mahdollisuus vaikuttaa ja osallistua sisällön tuottamiseen. Helmikuussa 2011 yhtiö lanseerasi nuorille aikuisille naisille suunnatun verkkomedia Lilyn, jossa yhdistyvät toimituksen tuottama sisältö, käyttäjien itse kirjoittamat blogit sekä keskustelupalstat. Monipuolisuudessaan Lily on aivan uudenlainen verkkojulkaisu, jota kehitetään edelleen käyttäjien palautteen pohjalta.

Tarjoukset

© 2017 Alelehti.fi — Alelehti.fi listaa parhaat lehtitarjoukset, tilaajalahjat ja lehtien lahjatilaukset. Tarkistathan aina lehtien ajantasaiset tarjoukset lehtien omilta sivuilta, Alelehti.fi ei vastaa tietojen oikeellisuudesta. Lehdet ja lehtitiedot suuntaa-antavia, Alelehti.fi ei vastaa väärien tietojen aiheuttamista kuluista tai haitoista.